УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че Висшият адвокатски съвет, заедно със Софийския адвокатски съвет и Международния съюз на адвокатите /UIA/, организират

международен семинар на тема „Съдът на Европейския съюз и Националната юрисдикция– ролята на адвоката“.

Семинарът ще се проведе на 25 и 26 септември 2015 г. град София, в хотел „Маринела“(бивш „Кемпински-Зографски“).

Предварителната програма можете да намерите тук. Програмата е предварителна, тъй като не са посочени имената на всички български и чуждестранни лектори, които са заявили, но още не са потвърдили своето участие или темите, по които ще говорят.

Предлаганите теми са не само интересни, но и актуални и полезни за адвокатите-практици.

Семинарът ще започне своята работа с експозетата на лекциитена съдии от Съда на Европейския съюз в Люксембург. Съдия Марияна Кънчева ще говори за ролята на адвокатите в производството пред Съда, а съдия Антъни Колинс- за новите изменения на процесуалните правила, в сила от 01.07.2015 г.

Своите теми ще развият университетски преподаватели от Юридическия факултет на СУ „Св.Климент Охридски“, практикуващи адвокати от водещи български адвокатски дружества, адвокати – членове на Комисията за квалификация на Международния съюз на адвокатите /UIA/, както и практикуващи адвокати от страните-членки на ЕС.

След програмата се съдържа информация за цените за записване, които за българските адвокати са преференциални и значително по-ниски от тези за чуждестранните адвокати.

Молим, да имате предвид, че има предвидени по-ниски цени за ранно записване.

Молим копие от формуляра за регистрация за участие и от платежния документ за таксата за участие да бъде изпратен във Висшия адвокатски съвет на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА

ВИСШИЯ АДВОКАТСКИ СЪВЕТ:

РАЛИЦА НЕГЕНЦОВА