Висшият адвокатски съвет и Софийската адвокатска колегия съвместно с Международния съюз на адвокатите (UnionInternationaledeAvocats, UIA) организират семинар на тема: „Имиграцията в Европейския съюз – регламентация и съдебна практика. Ролята на адвоката“.

Семинарът е с международно участие и ще се проведе в два последователни дни на 11 ноември (петък) 2016 г. от 9,00 ч. до 17,30 ч. и на 12 ноември (събота) 2016 г. от 9,00 ч. до 13,30 ч. в София, Гранд хотел „София”, ул. „Гурко“ № 1.

Участие като лектори ще вземат български и чуждестранни адвокати, съдии и университетски преподаватели. Отправени са покани и на представители на съда в Люксембург и други български и европейски институции.

Каним всички, които имат интерес към темата да вземат участие в семинара. Таксата за участие е в размер на 180 евро, без ДДС и се заплаща по сметка на Международния съюз на адвокатите (Union Internationale de Avocats, UIA). Формулярите за записване можете да намерите на сайта на UIA– http://www.uianet.org/.

Молим копия от формуляра за регистрация за участие и от платежния документ за таксата за участие да бъдат изпратен във Висшия адвокатски съвет на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..